Çiğdem Men’e Türkiye’nin En İyi Kadın Kurucu ödülü!

Baretdergisi.com Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Çiğdem Men, BY Protokol Dergisi’nin düzenlediği Gümüş Kariyer Ödülleri Gecesi’nde  ‘Sektörel Medya dalında Türkiye’nin en iyi Kadın Kurucu Ödülü’nün sahibi oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Patronlar TV

By Medya Group bünyesinde hayata geçirilen By Protokol Dergisi’nin düzenlediği Güçüş Kariyer Ödülleri Gecesi’nde Baretdergisi.com Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Çiğdem MEN  ‘Sektörel Medya Dalında Türkiye’nin en iyi Kadın Kurucu Ödülü’ün sahibi oldu.

2013 yılından itibaren İnşaat ve Gayrimenkul sektöründe yayın yapan baretdergisi.com Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Çiğdem MEN, By Protokol Dergisi Gümüş Kariyer Ödülleri Gecesi’nde ‘Sektörel Medya Dalında Türkiye’nin en iyi Kadın Kurucu Ödülü’nü, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eski Başkan Vekili i ve 24. Dönem Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’dan aldı. 

Ödülü tüm kadınlar adına aldığını söyleyen Çiğdem MEN ” Kadın isterse başaramayacağı şey yok. Bu ödülü tüm kadınlar ve baretdergisi.com adına alıyorum. Ödülü layık gören By Protokol Dergisi ve okurlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Ankara Bera Otel’de gerçekleşen BY Protokol Dergisi Gümüş Kariyer Ödülleri Gecesi’ne; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eski Başkan Vekili i ve 24. Dönem Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, TBMM 27. Dönem Bilecik Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Selim Yağcı, T.C. Dışişleri Bakanlığı Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan, T.C. Mersin Valisi Ali İhsan Su, T.C. Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin ve T.C. Turhal Belediye Başkanı İlker Beklerin de katılım sağladığı programda siyaset, bürokrasi, diplomatik, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, akademik, eğitim, sanat, spor, basın ve medya temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz