Terim, Galatasaray yönetiminde en kötü ilk 9 haftasını geçirdi

Galatasaray’ın başında 10 farklı sezonda görev alan ve 8 Süper Lig şampiyonluğu bulunan Fatih Terim için bu sezon adeta kâbus oldu

  • | Son Güncelleme:
  • | Patronlar TV

Terim döneminde daha önceki 9 sezonun ilk 9 haftasında ortalama 19 puan alan sarı-kırmızılılar, 18 gol bulmuştu. Lige istenilen başlangıcı yapamayan sarı kırmızılıların başında bu sezon ise en kötü ilk 9 haftasını geçiren İmparator, 9 haftanın ardından 13 puanda kalırken rakip ağlar sadece 9 kez bulundu.

Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş karşısında etkisiz bir futbol ortaya koyan ve pozisyon bulmakta zorlanan G.Saray, 9 hafta sonunda 14. puanını kaybetti. Ligin başlangıcından itibaren sadece 3 galibiyeti bulunan Aslan, geri kalan 6 maçta ise 4 beraberlik ve 2 mağlubiyete imza attı. Kötü gidişatını Avrupa’da da gösteren sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde henüz galibiyet alamadı. Avrupa’nın gösterişli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde 3 karşılaşmaya çıkan sarı-kırmızılılar, 2 mağlubiyet ve bir beraberlik yaşadı ve taraftarını üzdü.

Galatasaray, Süper Lig’de 9. haftalar itibarıyla son 30 sezonun en kısır sezonunu yaşıyor. Geride kalan bölümde 9 kez ağları havalandıran sarı-kırmızılı takım, en son 1989- 1990 sezonunda aynı dönemde 9 gol kaydetmişti. Galatasaray, 1989- 1990’dan sonraki sezonların hiçbirinde 11’den aşağı gol atmamıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz